Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Meer kans op een betaalbaar huis en meer gro

Met de komst van de zomer zit het politieke jaar er weer op. En wat was het een onstuimig jaar. Met als grootste reuring uiteraard de coronacrisis die ervoor zorgde dat de samenleving op slot ging. Ook in Leidschendam-Voorburg waren de straten uitgestorven, de winkels dicht en de horeca leeg.

Gelukkig lijkt de coronadreiging minder te zijn geworden, is Eneco voor een mooie prijs verkocht, heeft de raad gepleit voor minder luchtvervuiling vanaf de snelwegen, hebben ondernemers meer ruimte gekregen voor hun terrassen, en ligt er een D66-voorstel voor een subsidieregister.

In de laatste vergadering van het jaar heeft de gemeenteraad vorige week besloten dat Schakenbosch groen blijft en dat we eindelijk meer betaalbare woningen voor middeninkomens gaan bouwen. Mooie stappen die goed zijn voor alle inwoners. Daar is D66 erg blij mee.

Wij willen alle inwoners hartelijk danken voor alle goede tips en ideeën van de afgelopen maanden om onze gemeente groener, gezelliger en gemoedelijker te maken. D66 hoopt ook na de zomer op jullie ideeënrijkdom te mogen rekenen. Weet ons te vinden via fractie@d66leidschendam-voorburg.nl.

@Gerard van Egmond: heel veel dank voor al je inzet in de afgelopen 18 jaar als griffier van de gemeenteraad.

Gepubliceerd op 22-07-2020 - Laatst gewijzigd op 22-07-2020