Steun ons en help Nederland vooruit

Wouter Jorissen

Fractievertegenwoordiger

24 jaar

Voorburg

Samen met een huisgenoot woon ik met ontzettend veel plezier in een appartement in Bovenveen. De rust en het dorpse gevoel van Voorburg gecombineerd met de drukte en faciliteiten van een stad als Den Haag maakt deze plek voor mij echt ideaal.

Het grootste deel van mijn leven speelt zich eigenlijk af in Den Haag, net zoals heel veel andere inwoners van deze gemeente. Naast mijn werk als accountmanager in de duurzaamheidsbranche volg ik een studie bestuurskunde aan Universiteit Leiden, beide in Den Haag.

Toch vind ik het heerlijk om aan het einde van de dag Voorburg weer binnen te komen, het voelt echt als een warm thuis. Het klinkt misschien een beetje stom, maar naast uitgaan zijn mijn werk en de politiek echt mijn hobby’s, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik vind het heerlijk om in contact te zijn met veel verschillende mensen, om te luisteren naar wat mensen te vertellen hebben en om daarop in te spelen.

Dat is ook precies wat ik terug wil laten komen in de politiek, luisteren naar mensen en daar actie op ondernemen. Ik denk namelijk dat er in onze gemeente groepen zijn waar echt veel te weinig naar wordt geluisterd. Neem bijvoorbeeld jongeren. Wat is er in deze gemeente nou eigenlijk te doen voor jongeren? Het antwoord: eigenlijk niet zo veel. Voor deze doelgroep liggen daarom in deze gemeente echt een hoop kansen. Kansen die ik in de gemeenteraad wil gaan realiseren.

Wouter is fractievertegenwoordiger binnen D66 en houdt zich bezig met Verkeer, Openbaar Vervoer en Parkeerbeleid.

Meer van Wouter Jorissen
Wat is er in deze gemeente nou eigenlijk te doen voor jongeren? Het antwoord: eigenlijk niet zo veel. Voor deze doelgroep liggen daarom in deze gemeente echt een hoop kansen. Kansen die ik in de gemeenteraad wil gaan realiseren.