Steun ons en help Nederland vooruit

Minke van Velzen

Fractievertegenwoordiger

32 jaar

Voorburg

Ik woon nu bijna een jaar met mijn vriend in Voorburg. Daarvoor woonde ik in Den Haag. Net als vele jonge mensen met mij, heb ik ervoor gekozen om in Voorburg te komen wonen. Het is een perfecte gemeente voor jonge gezinnen en jonge stellen die zowel dichtbij hun werk als dichtbij de stad willen wonen. De combinatie van de drukte van de stad en de goede bereikbaarheid en de rust van onze gemeente, maakt Leidschendam-Voorburg een hele fijne plek om te wonen.

Mijn achtergrond als politicoloog en bedrijfskundige, zorgen voor een bovenmatige interesse in zowel maatschappelijke als bestuurlijke vraagstukken: twee zaken die in een functie als gemeenteraadslid bij elkaar zullen komen. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik op pad met vrienden, kook ik thuis voor hen en lees ik graag een boek.

Ik ben een verbinder en ik ben het liefste altijd in gesprek met mensen. Ik vind het belangrijk om mensen hun standpunten te begrijpen en om op inhoud met elkaar van gedachte te wisselen. Voor mij kan hard werken niet zonder humor en probeer in alles wat ik doe vooral lol te hebben. Ik hecht veel waarde aan samen plezier hebben omdat ik ervan overtuigd ben dat je op die manier de beste resultaten kan bereiken.

Minke is fractievertegenwoordiger in de gemeenteraad en in die rol houdt ze zich bezig met Werk en Inkomen, Armoedebeleid, en Jeugdbeleid.

Meer van Minke van Velzen
De combinatie van de drukte van de stad en de goede bereikbaarheid en de rust van onze gemeente, maakt Leidschendam-Voorburg een hele fijne plek om te wonen.