Steun ons en help Nederland vooruit

Jacco van Maldegem

Secretaris (bestuur) en kandidaat raadslid

35 jaar

Leidschendam

In het dagelijks leven is Jacco speechschrijver van de minister en staatssecretaris van Financiën.

Het volk vertegenwoordigen en het bestuur controleren zijn de belangrijkste taken binnen een democratie. Het is mij daarom een grote eer dat de leden van D66 Leidschendam-Voorburg mij als derde op de lijst hebben gekozen. Mijn naam is Jacco van Maldegem en samen met zoon en vriendin woon ik met veel plezier in Leidschendam. In het dagelijks leven ben ik speechschrijver van de minister en staatssecretaris van Financiën.

Wij wonen in een heel fijne gemeente en dat is mede het gevolg van verstandig beslissingen van de gemeenteraad. Beslissingen waaraan ook D66 tussen 2014 en 2018 een behoorlijk steentje heeft bijgedragen. Met steun van de kiezer hoop ik de komende vier jaar ervoor te kunnen zorgen dat Leidschendam-Voorburg een nog fijnere plek wordt om te wonen, te werken en te ontspannen.

Ons verkiezingsprogramma staat bol van de goede ideeën die dat mogelijk maken: plannen die de gemeente nog aantrekkelijker, leuker en gezonder maken. Bijvoorbeeld brede scholen die kinderen voorbereiden op de maatschappij van overmorgen. Of een gemeente die de portemonnee op orde heeft. En duurzame en groene wijken, waarin het gezond, goed en betaalbaar wonen is.

Als auteur van ons verkiezingsprogramma vind ik het extra bijzonder als de kiezer mij vanuit de gemeenteraad de kans geeft om zoveel mogelijk van onze punten te verwezenlijken. Zoals dat gaat in een democratie met veel politieke partijen kan ik u niet beloven dat al onze voorstellen  praktijk worden.

Wel beloof ik u dat ik krachtig een helder sociaal-liberaal geluid zal verkondigen. Vertrouwend op de eigen kracht van mensen en gelovend in een duurzame en harmonieuze samenleving, die prestaties beloont en de welvaart verdeelt. Zodat ik Leidschendam-Voorburg nog beter kan doorgeven aan mijn zoontje, en aan alle andere kinderen.

Dat is mijn motivatie. Mag ik rekenen op uw steun?

Meer van Jacco van Maldegem
Wel beloof ik u dat ik krachtig een helder sociaal-liberaal geluid zal verkondigen.