Steun ons en help Nederland vooruit

Jacco van Maldegem

Raadslid

35 jaar

Leidschendam

Jacco van Maldegem is van beroep speechschrijver van de minister en staatssecretaris van Financiën.

Hij woont samen met zijn zoon en vriendin in Leidschendam. Zijn uitverkiezing is voor hem een grote eer: “Het volk vertegenwoordigen en het bestuur controleren zijn de belangrijkste taken binnen een democratie.”

“Wij wonen in een heel fijne gemeente en dat komt ook door verstandige beslissingen van de gemeenteraad. Beslissingen waaraan D66 de afgelopen raadsperiodes een behoorlijk steentje heeft bijgedragen. Als volksvertegenwoordiger wil ik ervoor zorgen dat Leidschendam-Voorburg de komende jaren een nog fijnere plek wordt om te wonen, te werken en te leren.”

Jacco houdt zich als raadslid bezig met de gemeentelijke financiën, de lokale economie, werk en inkomen en armoedebestrijding. Verder zet hij zet zich in voor alle lhbti-inwoners.

“Als eindredacteur van het D66-verkiezingsprogramma vind ik het extra bijzonder dat ik de kans krijg om onze plannen te verwezenlijken.” Jacco staat garant voor een krachtig en helder sociaal-liberaal geluid. Vertrouwend op de kracht van mensen en gelovend in een duurzame en harmonieuze samenleving, die prestaties beloont en welvaart verdeelt. “Zodat ik een nog beter Leidschendam-Voorburg mag doorgeven aan mijn zoontje, en aan alle andere kinderen.”

Stuur mij gerust een mail of bericht op Facebook!

Meer van Jacco van Maldegem
Wel beloof ik u dat ik krachtig een helder sociaal-liberaal geluid zal verkondigen.