Steun ons en help Nederland vooruit

Fred van Domburg Scipio

Bestuurslid (communicatie)

Voorburg

Na een decennialange carrière in diverse directie- en managementfuncties bij grote print- en online uitgeverijen werkt Fred nu als recentelijk gepensioneerd zelfstandig consultant op professionele basis nog in deeltijd voor projecten waarbij zijn kennis, ervaring en netwerk van dienst kunnen zijn.

Politiek heeft altijd zijn warme belangstelling gehad en nu verkeert hij in de situatie dat hij zowel voldoende tijd als energie heeft om zich in te zetten voor de lokale politiek. Na bijna 50 jaar (met uitzondering van een keer) op D66 te hebben gestemd achtte hij het vanzelfsprekend om zijn activiteiten ook binnen die partij te kaderen. Binnen D66 Leidschendam-Voorburg is hij verantwoordelijk voor de communicatie van bestuur en fractie.

“Als bestuurslid is mijn doel de afdeling, de fractie en het bestuur te helpen op het gebied van communicatie, zowel intern als die met en in de media. Ik zie als mijn taak dat Leidschendammers en Voorburgers via alle beschikbare media worden voorzien van actuele en relevante D66-informatie. Zeker nu ook naar mijn mening lokale politiek een steeds voornamere rol speelt in het leven van de bevolking.

Daartoe concipieer en redigeer ik in overleg met de betrokkenen persberichten en informatie op de website, ondersteun de berichtgeving op social media en onderhoud contacten met de media in de regio. Ook de inrichting en het onderhoud van de website heeft mijn voortdurende aandacht.”