Steun ons en help Nederland vooruit

Charlotte Bos, geboren in Groningen, is moeder van 2 studerende kinderen Petra en Steven.

Samen met haar man Frans woont Charlotte al 30 jaar in Voorburg-West. Ze heeft Nederlands en Corporate Communications gestudeerd. Charlotte heeft veel gereisd en gewerkt in Latijns-Amerika. “Daardoor heb ik gemerkt hoe belangrijk ik de sociaal liberale uitgangspunten vind. Door mijn werk (bij uitgeverij VNU en wetenschapsfinancier NWO en als projectleider duurzaamheid in Den Haag, red.) ben ik vertrouwd met ondernemers en de overheid.”

Naast haar werk zet Charlotte zich in als vrijwilliger: voorzitter ouderraad Gymnasium Novum, gastdocent ‘verdieping’ Groen van Prinstererschool, in de kerk, communicatieadviseur Weekendschool in Haagse achterstandswijken, achter de bar of roei-instructeur De Laak, en als bestuurslid Natuurmonumenten Zuid-Holland.

Charlotte is ervan overtuigd dat mensen de samenleving maken. “Iedereen is daarbij nodig en moet haar/zijn ‘fair share’ kunnen doen. Dat betekent voor mij: in gesprek gaan met ondernemers, inwoners, verenigingen, musea, theaters, de bibliotheek. Mensen met plannen onderling verbinden én verbinden met lokaal beleid. Samen ervoor zorgen dat Leidschendam-Voorburg een fijne leefomgeving is en blijft voor onze kinderen om op te groeien en voor onze ouderen om te kunnen blijven wonen.

Als raadslid heeft Charlotte in haar portefeuille: duurzaamheid, kunst & cultuur en openbare werken en Charlotte is lid van het presidium van de gemeenteraad.

Heb je vragen, ideeën, plannen, acties? Laat het mij weten! Je kunt mij e-mailen of een bericht sturen op Facebook, Twitter of Instagram.

 

Charlotte in het nieuws: Charlotte Bos: “Zelf het goede voorbeeld geven”

Meer van Charlotte Bos
In mijn eentje kan ik niet de wereld veranderen. Maar wel samen met de inwoners en ondernemers van Leidschendam-Voorburg!