Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass D66 Leidschendam-Voorburg: Hoe werkt gemeentepolitiek?

Donderdag 2 juli in Voorburg en online

Op donderdag 2 juli (inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur) bieden bestuur en fractie van D66 Leidschendam-Voorburg een boeiende Masterclass aan met als titel: ‘Hoe werkt de gemeentepolitiek’? Als gastsprekers niemand minder dan ...

Op donderdag 2 juli (inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur) bieden bestuur en fractie van D66 Leidschendam-Voorburg een boeiende Masterclass aan met als titel: ‘Hoe werkt de gemeentepolitiek’?
Als gastsprekers niemand minder dan Saskia Bruines (oud-wethouder in Leidschendam-Voorburg en huidig wethouder in Den Haag) en Lia de Ridder (oud-wethouder in Leidschendam-Voorburg en huidig wethouder in Wassenaar).
Een Masterclass die inzicht biedt in de uitvoering van bestuurlijke taken en het wonderlijke samenspel en dualisme tussen een college van burgemeester en wethouders aan de ene kant en de gemeenteraad aan de andere kant.
We bieden de Masterclass, vanwege de huidige situatie rondom corona, zowel digitaal als live aan en wordt afgesloten met een (virtuele) borrel.
Meld je aan voor deelname live of digitaal via bestuur@d66leidschendam-voorburg.nl

2 juli

20.00 uur (welkom vanaf 19.30 uur)

Online en Het Veur Theater Damlaan 44 Leidschendam

Thema

Openbaar bestuur

Ons welzijn en onze welvaart kunnen niet bestaan zonder overheid. Maar de overheid moet ruimte en vertrouwen geven waar mensen zelf initiatief willen en kunnen nemen. Aan de andere kant stelt de overheid duidelijke randvoorwaarden en laat de overheid blijken wat ze wil.

Lees meer