Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 oktober 2020

Betere bebording in mooie parken Leidschendam-Voorburg

De gemeente heeft onduidelijke situaties aangepakt door bij de paden in de parken borden te plaatsen waarop staat waarvoor de paden bedoeld zijn. D66-raadslid Charlotte Bos:  ‘Onze mooie parken zijn door heldere communicatie met meer meer borden veiliger voor onze inwoners. Daar ben ik tevreden over.’  Naar aanleiding van klachten van bewoners, waaronder van Paul Baak, had Bos herhaaldelijk vragen gesteld aan het college over onduidelijke situaties in de parken waar soms wel borden staan dat het een voetpad betreft, en soms niet.

Zie hier ook de video van Charlotte Bos en Paul Baak. ‘onze mooie parken zijn door heldere communicatie met meer meer borden veiliger voor onze inwoners. Daar ben ik tevreden over.

https://www.facebook.com/watch/?v=1506609829547401