Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 september 2020

‘Hoe zie jij Elise als je naar ‘Für Elise’ – Jong talent tijdens Huygensfestival

In het teken van het Huygensfestival (13-15 september) is de wedstrijd ‘Für Elise’ gehouden. Kinderen uit Leidschendam-Voorburg werden uitgedaagd om met een creatie antwoord te geven op de vraag: ‘Hoe zie jij Elise als naar ‘Für Elise’ luistert?. Kinderen gaven hier gehoor aan en de mooiste creaties van filmpje tot poster zijn ingezonden. Raadslid Charlotte Bos was een van de juryleden van de wedstrijd.

De winnende kunstwerken zijn nog tot 1 oktober 2020 te zien in diverse etalages van winkels in het Huygenskwartier. De winkeliers hebben de prijzen mede mogelijk gemaakt.

‘Hoe zie jij Elise als je naar ‘Für Elise’ – Jong talent tijdens Huygensfestival