Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 februari 2020

Stagelopen bij D66? Lees hier hoe Juriaan het vond!

Mijn ervaring stage D66 Leidschendam-Voorburg.

Afgelopen maanden heb ik meegelopen met fractievoorzitter Jacco van Maldegem van de D66 in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd.

Achter de schermen heb ik processen kunnen volgen van hoe bepaalde standpunten uiteindelijk leiden tot een voorstel.

Ik ben van mening dat het belangrijk is dat er politieke partijen zijn die ergens voor staan. Ik heb ook gezien hoe lastig het soms is voor een politieke partij om alle mensen in de gemeente tevreden te houden.

Gedurende mijn stageperiode voelde ik mij als jongste deelnemer heel serieus genomen door de D66. Er werd ook naar mijn mening gevraagd en naar mijn inbreng geluisterd tijdens de fractievergadering.

Ik zou het zeker aanraden om bij D66 Leidschendam-Voorburg stage te lopen om ervaring op te doen en om een kijkje te nemen binnen de politiek. Daarnaast leer je erg goed communiceren en je mening te onderbouwen.

Juriaan Vogelenzang de Jong

En namens fractie en bestuur; dank Juriaan voor al je bijdragen!

Ook stage lopen? Of wil je gewoon eens meelopen? Dat kan altijd! Stuur een mail naar:fractie@d66leidschendam-voorburg.nl