Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 13 januari 2020

Levendige nieuwjaarsborrel D66 Leidschendam-Voorburg

In grand café De Heeren van Huygens te Voorburg organiseerde D66 Leidschendam- Voorburg afgelopen zondag in een sfeervolle ambiance haar traditionele nieuwjaarsborrel. Naast tientallen leden van de lokale afdeling konden ook een aantal coryfeeën uit de andere partijen van de lokale politiek worden verwelkomd, evenals D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen. Deze sprak in zijn speech ook over zijn persoonlijke ervaringen als docent, rector en leerling op het Huygens Lyceum in Voorburg, tegenwoordig het Gymnasium Novum. Vicefractievoorzitter Mahjoub Mathlouti gaf inzicht in de plannen voor het komend jaar, zoals voorzitter Stefan van de Griendt dat deed namens het bestuur. In de toespraken werd ook reeds een aanloop genomen naar de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 en de Gemeenteraadsverkiezingen een jaar later, waarvoor dit jaar vast de nodige voorbereidingen zullen worden getroffen.