Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 23 februari 2019

Zegt u het maar! Waarop kan de gemeente bezuinigen?

Stijgende kosten van de jeugdzorg. Minder geld vanuit de rijksoverheid. En duurdere nieuwe schoolgebouwen. Allemaal risico’s voor de gemeentekas. En die stond er na de eerste begroting van dit college al niet florissant voor.

De gemeenteraad moet dit voorjaar besluiten waarop de gemeente moet bezuinigen. Minder geld naar sportverenigingen? Minder uitgeven aan vuilophaal? Of vindt u dat de gemeente moet besparen op de zorg en regelingen voor mensen met weinig inkomen? Of moeten de inkomsten en belastingen omhoog (betaald parkeren, hogere rioollasten, hogere huizenbelasting)?

Wij horen graag uw ideeën daarover. Laat u het ons weten wat uw keuzes zouden zijn? Dan kunnen mij die wellicht weer meenemen in onze voorstellen. U kunt ons bereiken via fractie@d66leidschendam-voorburg.nl. Alvast hartelijk dank voor uw suggesties en meedenken