Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 maart 2013

Gratis compost voor de inwoners: een mooi initiatief

Leidschendam Starrevaartpolder

De inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen zaterdag 23 maart gratis compost komen ophalen bij het afvalbrengstation van Avalex. Een mooi initiatief, vindt onze wethouder Saskia Bruines. Ze is dan ook zelf aanwezig bij deze actie.

Met deze jaarlijks terugkerende actie wil Avalax de inwoners van de gemeente bedanken voor het scheiden van afval. Vorig jaar is veel groente-, fruit- en tuinafval ingezameld, wat nu goed is voor 9.000 ton compost. Genoeg om de hele gemeente te voorzien van een goede voedingsbodem voor bloemen en planten die op het balkon en in de tuin de lente kleur zullen geven.

De compost is op vertoon van de Avalexpas op te halen aan de Havenstraat 3B, op zaterdag 23 maart tussen 09.00 en 12.00 uur.